Какво казаха част от успешните ни курсисти

Ето мненията на няколко души, които успешно завършиха предишни издания на академия и вече дълго време продължават да са част екипа на MentorMate.

Martin-Panayotov-iOS-150x150“Дойдох в MentorМate Academy с малко и разпокъсани познания по програмиране и мобилни технологии. Отличното ниво на обучение в академията ми помогна само за 3 месеца да се превърна в iOS програмист с достатъчно умения, способен да работи пълноценно по проекти. Всичко това в приятелска и забавна атмосфера!”

Мартин Панайотов – iOS Developer в MentorMate

 


 

Natalia-Patovska-iOS-Developer-150x150


“MentorMate Академята е перфектният старт за един млад специалист, защото поставя солидна основа и предоставя възможност за по-нататъшно развитие и усъвършенстване.”

Наталия Пацовска – iOS Developer в MentorMate

 

 


 

Desislava-Petkova-iOS-Developer-150x150

“В MentorМate Academy лекциите бяха внимателно подготвени, домашните – трудни, а лекторите даваха всичко от себе си, за да ме мотивират. Така научих много и продължих да се развивам в среда на знаещи и можещи програмисти.”

Десислава Петкова – iOS Developer в MentorMate

 

 


 

Daniela-Todorova-iOS-Developer-150x150“Има много материали в интернет и човек, ако е по-опитен, може да се подготви сам, но това, което академията дава в повече, е среда от мотивирани и ентусиазирани хора, задачи, с които да се упражни прочетено в книгите и не на последно място – ценни съвети от практиката на преподавателите – неща, които не ги пише в книгите.” 

Даниела Тодорова – iOS Developer в MentorMate